top of page

Tour de France 2015

Als kleine jongen speelde ik zelf de Tour. Met mijn vrienden boosten we de Tour na. Met sprinten en bergpunten. Ik was Johan van de Velde. Nadat we getraind hadden keken we naar de Tour en zagen we onze favorieten schitteren. Gert-jan Teunissen en Stefen Rooks, Peter Winnen en Joop Zoetemelk.

Afgelopen jaar heb ik elke dag iets geschreven op facebook tijdens te Tour. Elke dag bedacht ik een onderwerp. Voor 2015 wil ik dit weer gaan doen. Leuk als je vragen instuurt. Ik kijk er weer naar uit, de Tour de France van 2015. Hoe doen de Nederlanders het? Wint Contador ook de Tour of is het Froome?

Van Fiets Centraal kun je mee doen met een tour pool. Stel je eigen renners op als ploegleider en maak kans op leuke prijzen. Doe mee >

Laat hieronder je onderwerp weten waar Leo over gaat schrijven.

Groet Leo

#TourdeFrance2015

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page